Geef het Parlement advies over hoe de particuliere sector aan ontwikkeling kan bijdragen

Met dank overgenomen van Europees Parlement (EP) i, gepubliceerd op woensdag 4 maart 2015, 16:23.

De Britse Europarlementariër Nirj Deva i, lid van de fractie Europese Conservatieven en Hervormers i, werkt aan een verslag over de rol van de particuliere sector bij het bevorderen van de ontwikkeling over de hele wereld en hij staat open voor suggesties van alle burgers. Vanaf vandaag hebben wij een open discussie in de groep Europees Parlement i op LinkedIn geopend. U bent van harte welkom om mee te doen en met Deva in gesprek te gaan en hem te voorzien van inzichten voor zijn eindverslag.

Uw beurt: geef advies aan het EP over hoe de particuliere sector kan worden betrokken bij ontwikkelingssamenwerking, zal bestaan uit een reeks discussies waarin LinkedIn-leden direct en actief van gedachten kunnen wisselen met Deva bij de voorbereiding van zijn verslag.

Iedereen zal de voortgang van het verslag van dag tot dag kunnen volgen en een mening te geven over de kwestie op weg naar de plenaire stemming. Deva zal vragen en opmerkingen beantwoorden. U kunt nu al een bijdrage leveren door hier te klikken.

De commissie voor Ontwikkelingssamenwerking organiseert een workshop over de particuliere sector en de bevordering van duurzame ontwikkeling op donderdag 5 maart 10.00-12.30. U kunt de workshop live volgen.

Het is niet de eerste keer dat wij een dergelijk evenement organiseren. Vorig jaar maakte de Spaanse sociaaldemocraat Alejandro Cercas, gebruik van LinkedIn om burgers te raadplegen over de sociale gevolgen van de Trojka in de programmalanden.

REF. : 20150225STO27001