Staat van de Unie: live Facebookchat met EP-Voorzitter Antonio Tajani

Met dank overgenomen van Europees Parlement (EP) i, gepubliceerd op maandag 11 september 2017.

Doe mee aan de chat op Facebook met Antonio Tajani i

Voorafgaand aan het debat over de Staat van de Unie beantwoordt EP-Voorzitter i Antonio Tajani op dinsdag 12 september uw vragen in een live Facebookchat.

Woensdag vindt in het Parlement het jaarlijkse debat over de Staat van de Unie plaats met Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker i. De EP-leden i bespreken met hem de werkzaamheden en plannen van de Europese Commissie i voor de komende twaalf maanden.

Voorafgaand aan dit debat doet Tajani mee aan een live Facebookchat. Hebt u vragen over de toekomst van de Europese Unie i? Ga op dinsdag 12 september naar de Facebookpagina van het Parlement vanaf 18:30. Klik hier om uw vragen of opmerkingen in te dienen voor de live chat. Het interview met Tajani wordt ook live uitgezonden op Periscope. Ook daar kunt u uw vragen stellen. Verder kunt u het interview volgen opInstagram. Maakt u gebruik van Snapchat? Stuur uw vragen met onze gebruikersnaam europarl.

Antonio Tajani

Antonio Tajani werd in 1994 in het Europees Parlement verkozen. Hij werd in 2008 Europees Commissaris i voor Vervoer en nam in 2010 de industrie- en ondernemingenportefeuille op zich. Hij werd verkozen tot eerste ondervoorzitter van het Parlement na de Europese verkiezingen in 2014 en werdVoorzitter in januari 2017.

Access to video:

(Duur van de video:19)

Debat over de Staat van de Unie 2017: Onze toekomst vormgeven

Wat is de Staat van de Unie?

De Staat van de Unie is een jaarlijkse toespraak door de Commissievoorzitter, gevolgd door een debat waarin de leden van het Parlement de prestaties van de Europese Commissie in het afgelopen jaar beoordelen en de doelstellingen voor het komende jaar bespreken.

Volg het debat over de Staat van de Unie live

Productinformatie

REF.: 20170911STO83501

Gecreëerd: 11-09-2017 - 16:29