Eric Schmidt (Alphabet) en Tim Cook (Apple) op het podium van Startup Fest Europe

Met dank overgenomen van Nederlands voorzitterschap Europese Unie 1e helft 2016 (EU2016NL) i, gepubliceerd op dinsdag 24 mei 2016, 10:47.

Een uniek treffen deze week: Eric Schmidt en Tim Cook, CEO’s van ’s werelds hoogstgewaardeerde merken (Alphabet en Apple), zullen de opening van Startup Fest Europe in Amsterdam bijwonen.

Veelbelovende start-ups

Met een line-up van keynote sprekers onder wie Tim Cook (Apple), Eric Schmidt (Alphabet, het moederbedrijf van Google), Travis Kalanick (Uber) en Nathan Blecharczyk (Airbnb) zal de opening op 24 mei in de Beurs van Berlage het toneel zijn van de meestbelovende start-ups van Europa en de grootste durfkapitalisten ter wereld.

Global start-up community

In deze week waarin veel op stapel staat, transformeert Nederland tot het centrum van de global start-up community. Duizenden ambitieuze ondernemers, ontwikkelaars, hackers, investeerders en innovatieve geesten komen bij elkaar om de economie van morgen op te zetten. Startup Fest Europe vindt plaats van 24 tot 28 mei en heeft ten doel de wereld bij elkaar te brengen en start-ups te helpen sneller te groeien. Verspreid over 5 dagen en 14 steden zullen er ruim 30 evenementen plaatsvinden.